duminică, 28 martie 2010

EXTRAVAGANZASSS





Societatea Studenților Suceveni vă invintă la EXTRAVAGANZASSS, I-a ediție a Balului Dragobetelui care se desfășoară miercuri, 24 februarie 2010, ora 20:00, în club Babylon Suceava.

Între amurg și crepuscul îngerii nu zboară... oamenii își așează nemurirea pe chip în calea nopții... Un pas, o privire, îmbrățișarea din care ne naștem și murim într-o clipă… Nu uitați visul, sărutul și încheietura mâinii sfințită cu versuri…

Evenimentul desfășurat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Prințul Paul al României este realizat de Societatea Studenților Suceveni în parteneriat cu Asociația Joseph Schmidt, Asociația Artiștilor Fotografi din Suceava, Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Județean Suceava și Complexul Muzeal Bucovina.
Spectacolul este realizat în regia baritonului Andras Chiriliuc pe un scenariu semnat de Oana Andra, prim solistă a Operei Naționale București în coregrafia prim balerinului Valentin Roșca al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București, având scenografia pictorului Constantin Ungureanu Box - membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, pe versurile poetesei Carmen Veronica Steiciuc - membră a Uniunii Scriitorilor din România.

EXTRAVAGANZASSS este o metaforă a existenței realizată între mistic și modern de Ziua Iubirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.